вівторок, 16 квітня 2013 р.

Ніжинці ледь не закидали депутата кондомами


На черговій сесії ніжинської міської ради, яка пройшла 16 квітня, депутат міської ради, голова міської організації Народної парії Ігор Пучка дивом врятувався від гніву мешканців мікрорайону, в якому розташований його нічний заклад. 


Все це через те, що у листопаді 2010 року нині діючий виконавчий комітет прийняв рішення про надання дозволу закладу громадського харчування бутербродній «Абсолют» працювати з 19:00 до 4:00. Місцеві жителі неодноразово зверталися до міськвиконкому з вимогою обмежити роботу клубу в нічний час. З легкої руки тодішнього очільника міста Михайла Приходька всі ініціативи людей чиновниками зводилися нанівець. Все це тому, що депутат Пучка був наближеною до Приходька особою і часто на власному автомобілі привозив мера-хабарника на судові засідання по кримінальній справі. А для того, щоб уникнути різних санкцій від контролюючих органів, депутат навіть змінив назву свого закладу і нині його поприще іменують «Табаско».

Після того, як ніжинський мер був заарештований і «кришувати» бізнес Пучки вже нікому, жителі прогресівського мікрорайону, де розташований «Табаско», відвідали сесію ніжинської міської ради.

Вони були дуже обуренні тим, що кожної ночі відбувається у них під вікнами. Постійні бійки, ґвалт, скупчення автомобілів та розпуста - далеко не повний перелік, з чим щоночі стикаються мешканці цього мікрорайону. Люди похилого віку, що там проживають, ночами не можуть спати спокійно, а молоді потерпають від частих нападів хуліганів, що приходять до нічного клубу.

Рішуче налаштовані жіночки вимагали негайного прийняття рішення, щодо обмеження режиму роботи цього закладу, на що депутат неприховано іронічно посміхався. У відповідь на таку поведінку депутата, люди пригрозили на наступну сесію принести йому все сміття, яке щодня вони вигрібають біля своїх під’їздів, і публічно закидати знахабнілого власника клубу засобами контрацепції та шприцами, що зараз валяються під їх будинками.

Секретар міської ради Олег Кірсанов, заслухавши досить емоційні виступи ніжинців. дав доручення заступнику міського голови з економіки винести на розгляд виконавчого комітету рішення, яке повинне змінити час роботи закладу до 22:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар