неділю, 13 січня 2013 р.

Шановні ніжинські підприємці, земляки !

Останніх декілька місяців, багато ніжинських підприємців відкрито говорять про те, що особи, з оточення ніжинського мера Михайла Приходька, намагаються стягнути з них значні суми грошей.

Як вони говорять, ці кошти необхідні Приходьку для давання хабара посадовим особам апеляційного суду Чернігівської області. За гроші суди повинні позитивно вирішити для ніжинського мера-хабарника питання з кримінальною справою, порушеною проти нього ще у 2008 році, за хабарництво у особливо великих розмірах. Про це відкрито заявляють посібники Приходька, які намагаються допомогти йому уникнути покарання за вчинений мером особливо тяжкий посадовий злочин.

Але не вірте їм!

Я закликаю всіх ніжинців, всіх підприємців міста, до кого такі посібники як Прищепа, Пучка, Білоножко, Карманов, Коробко , Багрінцев та інші «шестірки» звертаються за грошима, начебто для мера Приходька відверто посилати їх під три чорти.

Бо особисто я та більшість ніжинців впевнені, що судова влада у Чернігівській області все ж таки об’єктивно розгляне кримінальну справу проти ніжинського мера Приходька та винесе законний та справедливий вирок, визначивши відповідну міру покарання.

Ми всі віримо в те, що судді не будуть брати хабара від Приходька та його посібників.

А отже, закликаю всіх не давайте грошей Приходьку, які нібито потрібні йому для вирішення питання в суді, все одно вони пропадуть або мер їх забере собі!

А всі хто хоче йому допомогти закличуть його до совісті, якої як всі ми переконалися у нього немає!

Андрій Киричок

член Радикальної партії Олега Ляшка

Немає коментарів:

Дописати коментар