суботу, 23 березня 2013 р.

Екс-мера Ніжина заарештовано



Сьогодні працівниками Ніжинського міськрайвідділу МВС було затримано Ніжинського екс-мера, засудженого за вимагання та отримання хабаря в особливо великому розмірі.



23 березня засудженого громадянина М.В. Приходька, колишнього міського голову Ніжина, затримано працівниками міліції при порушені ним підписки про невиїзд. Злочинця було арештовано на залізничній станції Бобровиця. Екс-мер намагався покинути своє місце проживання і, фактично, втекти до міста Києва. Тож можна припустити, що столиця була далеко не остання зупинка мера, він просто намагався покинути нашу державу.

Нагадаємо, що вчора Апеляційний суд Чернігівськогої області зачитував повний текст Ухвали відносно екс-чиновника, а сам мер до суду не прибув, мотивуючи поганим самопочуттям. За неперевіреною інформацією, в цей же день гр. Приходько змушував ніжинських лікарів видати йому довідку про те, що він не підлягає етапуванню.

Стало відомо, що при затриманні гр. Приходько чинив моральний опір працівникам міліції і намагався ухилитися від свого затримання. Нараз відомо, що колишній посадовець знаходися в камері ІТТ. Найближчим часом звідти його буде доправлено до місця відбуття, визначеного йому покарання.

Постійно за ходом кримінальної справи спостерігав народний депутат України Олег Ляшко. Він був автором багаточисленних депутатських запитів на адресу вищого керівництва української Феміди та правоохоронних органів. Нардеп та його партія проводили велику кількість мітингів та акцій проти правового свавілля, вчиненого мером-хабарником. Більшість ніжинців притримується тієї думки, що саме завдяки втручанню Ляшка хід судового процесу над мером-хабарником набув широкого розголосу, і злочинець не уникнув покарання.

Немає коментарів:

Дописати коментар