неділю, 19 травня 2013 р.

Нову революцію розпочнуть журналісти, а не бидло- та біомаси



Вчорашні події в Києві яскраво свідчать про те, що українське суспільство перебуває у глибокій системній кризі, і лише журналісти є рушійною силою 




Розділяй та володарюй – наразі найкраща формула утримання влади в Україні. Починаючи з моменту здобуття незалежності нас завжди ділили на «східних» і «західних», «помаранчевих» і «біло-голубих». Зараз вже ділять на «фашистів» і «антифашистів». Найгірше в таких поділах те, що від них страждають прості люди. Їх під приводом підзаробити стягують зі всіх кінців України на автобусах та потягах.

Велика кількість роззяв такого роду їдуть до столиці послухати опозиційних вождів, а якщо пощастить, то с кимось вийде ще сфотографуватись. На самих мітингах лунають гарячі промови та заклики на кшталт «прийдемо до влади…!», «переможемо…!», «от тоді…заживимо!». Партійні лідери впевнено розповідають, що кожен мітинг - це велика перемога, і що саме з цього мітингу починається великий наступ.

А що ж відбувається насправді ?

Насправді, збираючи велику кількість людей, вони в черговий раз самостверджуються лише для себе, задовольняючи власне політичне лібідо і розділяють нашу націю, яку вже і так не можливо об’єднати.

Його величність випадок показав реальну противагу опозиції, яка сьогодні здатна змінити розвиток подій у нашій країні. Побиття журналістів це те, чого у жодному разі ніхто не очікував і не хотів допускати. Вчорашній день проілюстрував те, що нас дійсно бояться тоді, коли ми єдині. Підтвердженням цього є приклад перекваліфікації кримінального провадження з ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження на статтю 171 - перешкоджання професійній журналістській діяльності журналістки 5 каналу Ольги Сніцарчук та фотографа Влада Соделя.

Мітинг, який має провести Національна спілка журналістів та Незалежна медіа профспілка, повинен стати початком кінця тих, хто може собі дозволити підняти руку на журналіста чи перешкоджати його діяльності. Звичайно, що після набуття розголосу цього ганебного інциденту правоохоронці зроблять все, щоб притягнути винних осіб до відповідальності. Заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Лекарь, під час зустрічі з народними депутатами Андрієм Ільєнком, Олександром Донієм та Андрієм Шевченком заявив про те, що розслідування злочинів проти журналістів перебуває на особистому контролі Віталія Захарченка. За словами Лекаря наразі встановлюються особи, винні у скоєному злочині, та самі журналісти ще вчора встановили їх. Чи постануть перед судом одіозні «антифашисти» покаже час, а зараз найголовнішим у мітингу журналістів я вбачаю попередження таких випадків в майбутньому. Ніхто і ні в якому разі і в будь-який спосіб не може перешкоджати журналістам роботи свою роботу.

Очевидно, що найбільша небезпека існуючому режиму є саме журналісти. Вони мобільні, їм легко об’єднатися, а найголовніше, що у них є власний розум, відмінний від опозиційних партійних ідеологій, і саме вони доносять до суспільства про всі події і на підсвідомому рівні фактично керують ним, а тому вони є набагато потужнішими, ніж будь-яка українська опозиція.

Щодо мітингів, то коротко їх підсумовуючи можна сказати лише одне - мені не шкода тих, які «снували» по Києву з кислим обличчям, адже їх не зганяли у примусовому порядку, і тих, які спали на траві на прапорах «антифашизму» чи під дзвіницею Софії, адже їх, як скот перевозили через всю Україну для того, щоб вони потрапили у політичну м’ясорубку, тих, з ким навіть не розрахувалися, адже вони не розуміють, що заробляючи 100 гривень зараз, вони втрачають тисячі в майбутньому.

Шкода лише мальовничі київські пагорби, що своїми нечистотами загидили «антифашисти» та київських комунальників, які після мітингу вже вигребли тон сміття, відмиваючи комусь бюджетні кошти на проведення все нових і нових проплачених мітингів.

Немає коментарів:

Дописати коментар