понеділок, 11 лютого 2013 р.

Обережно, він дбає про здоров'я виборців

Згідно з чинним законодавством України депутат міської ради як представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу зобов'язаний виражати і захищати інтереси відповідної територіальної громади.

У рядах представників громади у ніжинській міській раді не можна не виділити найбільш одіозного та скандального депутата – Максима Геннадійовича Б.

Будучи найбільш відданим громаді, і розуміючи найбільші її проблеми, Максим ніяк не може залишити поза увагою таке важливе питання як зловживання алкоголем.

Як тому належить, борець за тверезість ніжинської громади повсякденно і повсякчасно знищує алкогольну чуму в будь-яких її проявах (горілка, коньяк, вино та ін.). При чому, наш антиалкогольний рицар, буквально, вбиває алкоголь у великих дозах у найбільших місцях його скупчення, наприклад, таких як бутербродна «Тобаско».

Щоденна робота на благо громади, яка виснажує молодий організм бійця з алкоголем, не дає себе забути і проявляться у постійному сонливо-неадекватному стані, з явними приступами безпідставної агресії.

Депутат, замучений злободенною боротьбою з «зеленим змієм», користуючись нагодою, зліг прикімарити на сьогоднішній нараді у виконкомі.

Тож, шановні ніжинці, думайте, обираючи від себе представника – обирайте таких змієборців. Адже саме вони позбавлять наш Ніжин від алкогольної чуми, всіляко знищуючи його!

1 коментар: